Kurssit

Kalligrafiaa & kuohuvaa -workshop

Mikä on parempaa kuin moderni kalligrafia? No tietty kalligrafia ja kuohuva yhdessä!

Haluan jakaa kanssasi hetken kalligrafian ja kuohuvan parissa, joten tulehan mun kanssa harjoittelemaan uutta taitoa tai kertaamaan jo opittua ja innostumaan lisää kuohuvan äärelle.

Kalligrafiaa ja kuohuvaa -workshop kokoaa Turun Lasilinnaan kalligrafiasta kiinnostuneet ihanat ihmiset. Kurssin 70 €:n hintaan kuuluu tarvittavat välineet, modernin kalligrafian perusteiden opetus sekä harjoitukset, joiden avulla opit illan aikana jo kirjoittamaan oikeita lauseita modernilla kalligrafialla! Lisäksi tarjolla on nimensä mukaisesti kuohuvaa juomaa ja sesonkiin sopivaa pikkusyötävää.

Kotiin viemisiksi saat workshop-lehtiön, jonka avulla voit jatkaa harjoittelua. Illan aikana on mahdollista hankkia omaksi kokoamani starttipaketti, joka sisältää tarvitsemasi välineet kalligrafiaharrastuksen jatkamiseksi. Vastaan mielelläni oppilaitteni haasteisiin ja autan sinua harrastuksessa eteenpäin kurssin jälkeenkin.

 

Seuraava workshop:

ajankohta ei tiedossa

 

Yksityistilaisuus

Pohditteko seurueellenne hauskaa yhdessä tekemistä? Kalligrafiakurssini sopii mainiosti työporukan illanvietoksi tai polttareiden ohjelmanumeroksi! Kurssi on tällöin mahdollista räätälöidä teille sopivaksi!