Onnittelukortit

Kalligrafia Kaarel on paperituotteiden toteuttaja, jonka töiden keskiössä on käsintehty moderni kalligrafia. Nyt uusi aluevaltaus eli jälleenmyyntiin suunniteltu korttimallisto avaa jokaiselle mahdollisuuden välittää iloa ja lämpöä kauniiden korttien avulla läheisilleen.

Vuonna 2020 perustetun yrityksen nimi ’Kaarel’ kuvaa turkulaisittain lausuttuna tekstauksen sidonnan kaarevaa muotoa. Turkulaisuus on iso osa yritystä, sillä paperituotteet suunnitellaan Turun kupeessa Liedossa ja painetaan paikallisessa painotalossa arvostaen suomalaista työtä. Näiden korttien kaikki tekstit ja kuvitukset on luotu käsin hiusterällä ja irtomusteella.

Korttien mukana toimitetaan vahasinetti, jonka myötä kokonaisuus on jotain ennennäkemätöntä! Valmis vahasinetti on myöskin käsityönä valmistettu, jonka vuoksi jokainen sinetti on uniikki. Sinetin voi kiinnittää halutessaan kirjekuoreen, suoraan korttiin tai lahjaan.

Korttejani on saatavilla tarkoin valituilta jälleenmyyjiltä. Lisäksi kortteja voi tilata 10 kortin paketeissa suoraan kauttani. Tilauksen voi tehdä suoraan yhteydenottolomakkeen kautta listaamalla toivotut korttimallit määrineen viestiin. 10 kortin paketti 38€ (+ toimitusmaksu tai ilmainen nouto Liedosta). Hintaan kuuluu käsinpainettu kultainen vahasinetti.

Tilaukseen mahdollista lisätä esimerkiksi käsin kalligrafialla kirjoitettu kirjekuori. Kysy rohkeasti lisää!

10 korttia 38€

Onnittelukortit

Näytetään kaikki 11 tulosta

Jälleenmyyjät

Turku

Kaarnavilla-myymälä & kaarnavilla.fi

Blomma Creatives

Kukkakauppa Pasadena

Haluaisitko jälleenmyyjäksi?

Kortteista on mahdollista ottaa jälleenmyyntiin yrityksen asiakkaille sopivat mallit. Kysy rohkeasti lisää, niin kerron jälleenmyyjien vaihtoehdoista!

Kortteja on myös mahdollista hankkia omille asiakkaille kiitokseksi yhteistyöstä!