Kattauskortit

Häiden kattauskortit pitävät usein sisällään infon häämenusta ja häiden ohjelmasta. Perinteisesti kattauskortti katetaan jokaiselle vieraalle  omalle paikalleen, mutta muitakin kattausvariaatioita on.

Hääohjelma noudattaa usein varsin perinteistä kaavaa. Kattauskortin infon avulla voitte kuitenkin korostetaa haluamianne asioita vieraillenne. En suosittele kirjaamaan ohjelmaan tarkkoja kellonaikoja, mutta halutessanne voitte merkitä ohjelmaan esim. häätanssin tai yhteiskuljetuksen lähtöajan. Tämä auttaa vierastanne seuraamaan illan kulkua ilman, että jää mistään oleellisesta paitsi.

Hääruokailu on yksi juhlan kohokohdista. Vieraana on hauska jo odotellessa tutustua tulevaan menuun. Lisäksi menu toimii hyvänä informaationa erityisruokavaliota noudattaville, sillä siihen voi sisällyttää merkinnät allergeeneista ym.

Mikäli toiveissanne on runsaammat kattauskortit upeilla käsintehdyillä yksityiskohdilla, käännetään katseemme yhdessä More Is More -tyyliin. More Is More -kattauskortti sisältää kaikki erilaiset yksityiskohdat, jotka osaatte kuvitella! Kysy lisää, niin ideoidaan yhdessä!

520,00